Als stadsdichter treed ik in het seizoen 2012 – 2013 op bij elke editie van het Cultureel Café. Dit wordt gehouden op de eerste donderdag van de maand, van oktober tot en met mei. Plaats: Café Loburg in de Molenstraat, Wageningen. Aanvang 20.00 uur, toegang gratis. De start van het seizoen was op donderdagavond 4 oktober. Ik heb over mijn ervaringen tot nu toe als stadsdichter verteld en de hoop uitgesproken dat in de zichtbaarheid van de stadsdichter nog verbetering zal komen. Als voorbeeld van mijn werk heb ik mijn gedicht uit februari, Geraakt in februari, toegelicht en voorgedragen. Ook las ik het gedicht dat ik ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan van de stedenband met Mörfelden-Walldorf (D) heb geschreven, Wereldburen. Toepasselijk, want van 4 tot 7 oktober kwam een delegatie uit Göddöllö 20 jaar stedenband in Wageningen vieren.