In verband met de Airborne herdenkingen 2012 vond op zondag 16 september in Tuin de Lage Oorsprong in Oosterbeek een kleinschalig programma plaats met poëzie, muziek en performances onder de titel Voorbij Goed en Fout. De initiatiefneemsters, Ernestine en Klaartje Scheer, wilden met dit programma een verzoenend gebaar maken. Een tiental kunstenaars uit de regio leverde aan dit programma een bijdrage. Als dichter nam ik deel aan dit evenement met een selectie uit mijn werk. Over oorlog en vrede las ik mijn gedichten Broeder en Soms zit er een gek in de tram. Over compassie bracht ik Bij Laren, en over het belang van wereldburgerschap las ik mijn gedicht Wereldburen. Sophie Lambrechtsen, initiatiefneemster van het congres "Bridge to the future" dat de week daarop in Arnhem zou worden gehouden, gaf een presentatie over haar werk als ambassadeur van de compassie.