Als stadsdichter treed ik in het seizoen 2012 – 2013 op bij elke editie van het Cultureel Café. Dit wordt gehouden op de eerste donderdag van de maand, van oktober tot en met mei. Plaats: Café Loburg in de Molenstraat, Wageningen. Aanvang 20.00 uur, toegang gratis. Op 7 februari heb ik mijn openingsgedicht van de nieuwjaarsreceptie En die stad dat zijn wij (zie 10 januari) nogmaals voorgedragen. Ook las ik werk van onze nieuwe Dichter des Vaderlands, Anne Vegter, en van de officiële Jonge Dichter des Vaderlands Joanne Hoekstra. De poëziewedstrijd van het Cultureel Café heb ik eveneens onder de aandacht gebracht. Tot slot introduceerden mijn partner Anneke Rot en ik het anagrammenproject De stad Wageningen viert feest. Anneke is de initiatiefneemster. Deze oproep voor letterpuzzelaars staat op www.wikiwageningen750.nl/anagram. Daar staan een paar fraaie voorbeelden van wat je met de letters van die zin kunt doen. Als je eenmaal begint zijn de mogelijkheden eindeloos: DAT WAGENINGS VEE STERFT IN EDE; DIEF GRIST TAS ETEN VAN DEEN WEG, enzovoort! je werkt natuurlijk met losse letters: Scrabble-letters, kartonnetjes, of bijvoorbeeld bierdoppen waarin je de letters van deze zin hebt aangebracht. Anneke en ik zijn het muziek-, teksten- en ideeënduo Muzemakers.