Op zaterdagavond 6 juli vierden we met veel vrienden en kennissen een tweejaarlijks themafeest, een semi-besloten gebeuren. Als assistent rijd ik daarvoor dagen af en aan met mijn oldtimer Dodge pick-up. Het thema dat de feestcommissie voor dit jaar had bedacht was "Open Inrichting", het feest was een soort intake-avond voor nieuwe cliënten. In lijn met dit thema speelde ik met mijn impro-explo-ensemble Rivelli de Imprévu Scénique Hallicunant no 2 van de Franse componist Honoré Ouagadougiou le Petit uit Guadeloupe of iets wat daar op leek. Met Folkcorn traden we traditiegetrouw ook in de stijl van het feest op, en verblijdden we de zaal als The Faldera Four met een aantal schoolreisliedjes waarvan het refrein kon worden meegezongen. Mijn plan om zo vals mogelijk te blokfluiten is geslaagd.