De bblthk, de openbare bibliotheek van Wageningen, plaatste de jaarlijkse Gedichtendag op donderdagavond 27 januari in het teken van de dichter C. Buddingh’. De biograaf van Buddingh’, Wim Huijser, gaf een presentatie over het leven van Buddingh’. Hij, las uit diens werk en vertelde over Buddingh’ Gebundeld, het verzameld werk dat eind 2010 onder zijn redactie werd uitgegeven. Enkele mensen uit het publiek droegen gedichten van Buddingh’ voor. In dit kader trad ik zelf ook op als dichter, met teksten van Buddingh’ en eigen werk in dezelfde sfeer. Van Buddingh’ las ik het beroemde Eight days a week en het gedicht uit Tirade 200 met mij onbekende titel dat begint met Je krijgt de kaarten uitgedeeld. Ik vond dat, met dank, op gedichten.nl. Daartegenover plaatste ik onder meer mijn Huishoudbriefje uit 2003, Aan het strand uit 1972 en Laat de quizmaster afdalen uit 1986 en daar had de Dode Dichter niet van terug.