In het weekend van 27 en 28 juni vond in Wageningen het jaarlijkse evenement By the Way plaats, een serie ongebruikelijke optredens op locatie. Bezoekers worden in groepen door gidsen langs de optredens geleid. Als dichter deed ik bij een benzinestation een act met mijn Dodge pick-up uit 1942, die voor de gelegenheid was volgeladen met ouderwetse tonnen, kisten en koffers, een echte transportklus dus. Vanuit de cabine, of staand op de treeplank, vertelde ik als vrachtrijder over mijn belevenissen op benzinestations. Mijn teksten waren bewerkingen van de teksten die ik kort daarvoor had gepubliceerd in het boek Alle benzinestations van de schilder Araun Gordijn. Als stoorzender participeerde Margriet de Koning: Als buitenlandse jonge vrouw deelde zij aan de mannelijke bezoekers haar contactgegevens uit.