In het weekend van 23 – 25 april 2010 werd in Wageningen de beeldende kunstroute Culturele Ronde gehouden. Vrijdag was er een podiumavond met bijzondere acts in de bblthk. Ik trad daar op als dichter en heb onder meer mijn recente column over de bouwval aan de oostelijke entree van Wageningen, Kirpestein, voorgelezen. Als muzikant speelde ik in Duo Behang met Anneke Rot; we hebben een musette, een klezmermelodie en Italiaanse wereldmuziek gespeeld. Met Folkcorn hebben we drie a cappella’s gedaan. In de open-ateliers route in het weekend heb ik als schrijver en maker van tekstinstallaties bezoekers in mijn atelier ontvangen. Op zaterdagavond deed eetcafé Carré (sinds kort tevens kunstcafé) mee aan de Culturele Ronde met een poëzie- en muziekprogramma. Ik trad daar op als dichter, en als bassist in het country-blues trio Working on the railroad for a dollar a day (met Jitze Kopinga en Simon Vos).