In het leegstaande pand van de ING bank aan het Plantsoen in Wageningen werd op zondagmiddag 2 oktober de expositie Huid geopend door de dermatoloog en schilder Peter Arnold. De expositie liep tot en met 16 oktober, steeds op de vrijdagavond en zaterdag- en zondagmiddag. Ik nam daaraan deel als dichter. Het was een groepsexpositie van het Platform Beroepskunstenaars Wageningen en gasten. Ik werkte samen met de beeldend kunstenaars Connie Diepstraten en Bert Hoekstra. Onder de titel Tussenhuids heb ik in uiterst korte teksten beschreven wat er omgaat in een wezen dat alle mensen met zich meedragen, en dat zich tussen de lagen van onze huid bevindt. Het ziet en voelt alles maar kan niets doen. Bert Hoekstra heeft vellen papier gegoten waarin deze teksten als een watermerk, dus binnenin het papier, te lezen zijn. Enkele teksten: Net niet leven is zwaarder dan niet leven, Horen zien zwijgen hopen, Ik voel binnen – ik zie buiten – het wringt, Ik roep en niemand hoort mij, Voor tussenhuidsen is discretie het hoogste gebod. Een van mijn teksten is ingewerkt in de inzending van Connie Diepstraten, een tent van twijgen en handgeschept papier: Als ik iets niet wil dan gebeurt het ongeveer niet. Diverse bezoekers kwamen met een peinzende blik uit de tent, het is niet bekend waarom.