In het Cultureel Café in café Loburg aan de Molenstraat in Wageningen treed ik tijdens elke editie, de eerste donderdag van de maand, op als stadsdichter. Op donderdagavond 2 januari heb ik in een terugblik op Woorden van leven en dood van 15 december wederom een aantal van mijn eigen rouwadvertenties gelezen. Ook heb ik nogmaals het gedicht Afspraak van J.W. Oerlemans gebracht. Dit prachtige gedicht staat op de grafsteen van twee gelieven, ergens op een Wageningse begraafplaats. Als te verwachten acties voor 2014 als dichter en muzikant noemde ik een reprise van Stormpainting (zie 2 november 2013) in Amsterdam ergens dit voorjaar, plus concerten van Folkcorn in Duitsland en Frankrijk, en hopelijk ook Zweden. Aan studentenvereniging Ceres heb ik een gedicht als stadsdichter toegezegd over het pompkraantje dat Ceres in 1978 aan Wageningen heeft geschonken, als zij het voor elkaar krijgen dit van het 5 Meiplein verdwenen monumentje weer in ere te herstellen. Mijn komende expositie met fotograaf Salman Ezzammoury over het Berlijnse Holocaust Mahnmal (monument) in de Casteelse Poort heb ik ook vermeld. Tenslotte heb ik de Gedichtendag op 30 januari en het gekozen thema van de Poëzieweek aangestipt. "Verwondering" is een lastig thema: noem het en het is weg. Alleen met een omweg kom je er bij. Dat heb ik geïllustreerd door Paul van Ostayens gedicht Marc groet de dingen te lezen en Televisie van Willem Wilmink.