Op zondagmiddag 15 december werd in Koffie met Verbeelding, Buurtseweg 3 in Wageningen een bijeenkomst over rouw en troost in poëzie en proza gehouden. Woorden van leven en dood werd georganiseerd door Petra Sips (De Plek) in samenwerking met schrijver Martinus de Kam en mijzelf. Ik las teksten die door anderen waren ingezonden en bracht ook eigen werk, waaronder een selectie uit de rouwadvertenties die ik over mijn diverse mogelijke eigen levenslopen had geschreven voor de expositie Holland2050, die eind 2007 in Wageningen werd gehouden. Mijn rouwadvertenties heb ik het jaar daarop ook nog geëxposeerd in museum De Casteelse Poort. Net als toen, maakten de advertenties op 15 december nogal wat indruk. De selectie van ongeveer 20 van de 43 exemplaren die in de pauze te zien was, maakte ook het nodige los.