Op woensdagavond 11 november werd in Bennekom de publicatie Bennekom te boek. Sporen van Bennekom in oude en nieuwe boeken gepresenteerd. Van mijn hand staat er het gedicht Sleeën op de Hullenberg in. Het hele dorp liep vroeger uit om daar te sleeën. Ik ben in Bennekom opgegroeid vanaf mijn zesde, na de eerste jaren heerlijk te hebben kunnen spelen tussen de klei, aardappels en suikerbieten (en tractorgeuren) in het gehucht Langstraat op Goeree Overflakkee, waar mijn vader zijn carrièrre als hoofd van de openbare lagere school is begonnen. Een half jaar voor de Ramp zijn we naar de Veluwe verhuisd. Mijn gedicht begint met: "Ik weet nog dat het ’s winters sneeuwde. / Sneeuwen is, dat er sneeuw uit de lucht valt. / Stilte zichtbaar.". Sporen van Bennekom, een mooi verzorgde publicatie, is uitgegeven door de vereniging Oud-Bennekom. ISBN 978-90-78592-02-0.